2009. szeptember 11.

"Terhességi bevásárlás" olcsón- ugyanazt


Mint első bejegyzéseim között írtam, engem igencsak bosszantott az, hogy a kereskedők többsége kihasználja, hogy a kismamák a bevásárláskor hajlamosak mindent, de szó szerint mindent megvenni, függetlenül az árától, de nem akarom ezt még egyszer kifejteni, mert itt elolvashatjátok.


Mikor nézelődtem a bababoltokban, elhatároztam, hogy engem nem fognak csak úgy átvágni, szétnézek még több boltban. Sajnos hiába is mentem el több bababoltba, az árak nagyjából megegyeztek. Viszont azt láttam, hogy a hipermarketekben mégis csak tudják sokkal olcsóbban adni a termékeket, és ugyanolyan jó minőségben, viszont ott meg választék nincs, és az eladók sem értenek szinte semmihez (tisztelet a kivételnek).



Aztán addig töprengtem, hogy rábukkantam egy remek módszerre, amivel ha csak a nagyobb dolgoknál (babakocsi, kiságy, hordozó, gyerekülés, ágynemű) adom össze az árkülönbségeket, úgy gondolom, hogy több, mint húszezret spóroltam. Ebben szeretnék Nektek is segíteni. Bár mivel ez igen hosszadalmas volt, én ajánlok Nektek valami mást. Csak tegyünk egy próbát!

Próbáljuk ki mondjuk a babakocsival. Menj el egy bababoltba. Azért nem hipermarketbe, mert a bababoltban nagy a választék. Válassz egy kedvedre való babakocsit, ami a Te igényeidnek, szükségleteidnek, életvitelednek megfelel. Ebben segíthet a www.babakocsi.blogspot.com oldal, ahol a babakocsi választásban kapsz segítséget, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe a babakocsi vásárlásakor. Írd meg a kiválasztott babakocsi pontos típusát, az árát, esetleg azt is, hogy hol láttad, és a várost, ahol laksz, és én is megmondom, hogy én a helyedben mennyiért tudnám megvenni, és hol. Mit veszíthetsz, nem igaz? Adsz egy esélyt magadnak, hogy spórolj egy kis pénzt? Na rajta!

Gyorsabbak előnyben!!! (de mindenkinek válaszolni fogok)

A jelentkezőket erre az e-mail címre várom: elsoterhesseg.hu@freemail.hu

6 megjegyzés:

  1. Közben folyamatosan érkeznek a levelek a kiválasztott babakocsikról, az elsőknek már válaszoltam is, a többiektől pici türlemet kérek, de pár napon belül mindenkinek válaszolok! Csak kérdezzétek meg a többieket itt a megjegyzésblokkban, hogy ki mennyit spórolt!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Szeretném megköszönni a segítségedet, teljesen meg vagyunk elégedve a babakocsival, az árával meg aztán pláne! Mégegyszer köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  3. Nekem 2011.12.20-án megjött a menszeszem 24-én elmult és az nap még a párommal szeretkeztem és belém ment.2012.01.20-än kelĺ megjönnie de 9-én elkeztem hányni ës azota is tart.Hasam pufadt szuro nyomás érzek a jobb felemen a hasam aján,mint ha megjönne de ugy érzem terhes vok.Melem duzadt sokat járok pipilni tesztet nem akarok még csinálmi mert nem vagyok ojan merész.Kélek irj nekem fontos lenne.erre a cimre szeretlek83@hotmail.hu ra kérésem fontos köszönöm elöre is

    VálaszTörlés
  4. A trükk, amivel olcsóbb lehet a babacucc, nem publikus?

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok

    Az lenne a kérdésem hogy terhes lehetek-e? Az utolsó menstruaciom 2012.06.18 - án.Kulfoldon elek és elfogyott a gyógyszerek nem tudtam időbe haza menni íratni és menstruacio után első nap nem védekeztunk. Elmentem esemeny utani tablettát íratni útana rá 2 napra és be szedtem amit ki hánytam másnap reggel. Nem tudom miért 1,5 hét elteltével a terhesseg tüneteit észleltem magamon. Pl: alhasi fájdalom. Szagok. Bizonyos ételek kivanasa. Tarsitva reggeli rosszullétel. Par nappal ezelőtt barna és halvany rozsaszin folyas om volt. Ami el is múlott. A mellbimbom korul fura mirigyek lettek nrm ertem ...Szerintetek baba lehet a dologba? Jó lenne :)
    Várom a válaszokat :)

    Bianka

    VálaszTörlés
  6. 𝑆𝑧𝑒𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑣𝑒𝑔𝑦ē𝑙 𝑡𝑒𝑠𝑧𝑡𝑒𝑡 𝑛𝑎𝑔𝑦 𝑒𝑠𝑒𝑙𝑙𝑦𝑒𝑙 𝑙𝑒ℎ𝑒𝑡 𝑏𝑎𝑏𝑎😊

    VálaszTörlés

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van