2010. július 20.

Kismama ügyintézés - Akciós ajánlat!

Új szolgáltatás az ElsőTerhesség.hu blogján!!!!



Kedves kismamák!

Az utóbbi időben a GYED, GYES, TGYS ügyben olyan sok kérdés, megjegyzés (már lassan 200) érkezett be a témáról szóló bejegyzéseknél, és olyan sok levél érkezett hozzám, hogy most már teljesen világos számomra, hogy ezen a téren nagyon nagy az érdeklődés, és sok segítségre volna szükségetek.

Ezért úgy döntöttem, hogy indítok egy szolgáltatást, melynek keretében segítek nektek a szükséges a családtámogatási ellátások igénylésében, papírmunkában, ügyintézésben (hamár egyszer úgyis ez a szakmám :-))

Mivel eltérőek az igények, az ajánlatom is többlépcsős lesz az alábbiak szerint:




  • A) nyomtatványok postázása, és ügyintézési útmutató

Ezt azoknak a kismamáknak ajánlom, akiknek nincs lehetőségük nyomtatásra, vagy nincs kedvük felkutatni a legközelebbi irodát, ahol nyomtatnának, vagy semmi kedvük végighallgatni a telefonon az összes menüpontot, majd megvárni, hogy a 20. ügyintézőhöz átkapcsoljanak, hogy ott talán megmondják, hogy mit kell intézni, mit kell kitölteni, milyen papírokkal együtt kell postázni... Ha ezt választjátok, minden nyomtatványt megkaptok, és részletesen leírom, mit kell tennetek, mit kell csatolni...





  • B) Teljes ügyintézés

Ez pedig azon kismamáknak lesz megfelelő, akik biztosra akarnak menni, és nem akarják megkockáztatni, hogy valamilyen nyomtatványt nem megfelelően töltenek ki, és rám bízzák a teljes papírmunkát...



Mennyibe kerül ez nektek?

Kerestem az interneten hasonló szolgáltatásokat nyújtó oldalakat, s meglepődve láttam, hogy képesek 15-20 ezer forintokat elkérni ezért, esetleg kis ajándékokat, vagy klubtagásgokat felajánlva csalogatják oda a kismamákat. Hát, nem semmik! Na, nálam ilyen nincs. Nincs ajándék, nincs klubtagság, csak a száraz ügyintézés, de az legalább sokkal olcsóbban! Nos, mivel ez költséggel jár, nyilván én sem tudom ingyen adni ezt nektek, DE!!!!

Most jön számotokra az üzleti ajánlat:

Az elsőként jelentkező kismamák kvázi segíteni is fognak nekem! Méghozzá abban, hogy meglátom, melyik ügyintézési mód iránt nagyobb az igény, és mennyi a tényleges (fizetőképes) kereslet, mely alapján kialakulnak az árak.
Magyarul: jelenleg még nincsenek árak, (az biztos, hogy sokkal kevesebb, mint más oldalakon), lehet velem alkudozni, mint a piacon! Az első jelentkezők a velük együtt kikalkulált árakból árengedményben is részesülnek, számukra most indulásként akciós bevezető áron ajánlom fel  az ügyintézést! (Ha valaki még csak később fog szülni, az is nyugodtan jelentkezhet, mert a jelentkezés időpontja számít, nem az, hogy mikor kell intézni!) Az akció 2 hétig tart!

Aki ez idő alatt jelentkezik, az garantáltan megkapja a kedvezményt!


Az alábbi gombra kattintva találtok egy űrlapot, s azt kitöltve tudtok jelentkezni:





Akik később jelentkeznek, azoknak már nem lesz módjuk az alkura, és nem lesz beleszólásuk az árakba. Ők azt fizetik, amiket az esőkkel kialkudtunk, úgyhogy csapjatok bele!

A jelentkezés egyébként nem kötelez semmire, később is bármikor meggondolhatod magad!




Ha hasznosnak találod a cikked,  kattints a tetszik gombra a szöveg alatt, hogy a kismamatársaid tudják, érdemes-e elolvasniuk a bejegyzést! Köszi!

vagy.....
Oszd meg barátnőddel, ismerősöddel, kismamatársaddal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van