2010. július 25.

Kismama ügyintézés - visszaszámlálás

Sziasztok!

Nagyon örülök, és ezúton is köszönöm, ilyen sokan jelentkeztetek, hogy segítsetek nekem a kismama ügyintézési árak kialakításában, - bár nyilván, az árengedmény is jelentős csalogató erő volt számotokra.... :-)

Igaz, hogy a korábbi bejegyzésben, melyben meghirdettem az ügyintézést, az ígértem, hogy 2 hét az akció határideje, de a nagy igényre való tekintettel valószínű, hogy vissza kell vonnom az akciót, mert nem tudok már sokmindenkinek árengedményt adni. Az igazság az, hogy már csak 10 főt vállalok, ezért pár nap múlva lezárom az akciót, s utána már csak teljes áron lehet igénybe venni a kismama-ügyintézést!

Ha meggondoltad magad, még lehet esélyed az akcióra, kattints az alábbi reklámra, és jelentkezz! Talán még nem késő!




Ha már nem regisztrált a rendszer, akkor sincs nagy probléma, pár nap múlva megint működni fog a megrendelés, csak akkor a teljes árat kell majd fizetned...



Ha hasznosnak találod a cikked, oszd meg ismerőseiddel, küldd el nekik e-mailben, vagy kattints a tetszik gombra a szöveg alatt, hogy a kismamatársaid tudják, érdemes-e elolvasniuk a bejegyzést! Köszi!


Oszd meg barátnőddel, ismerősöddel, kismamatársaddal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van