2009. június 14.

Terhességi teszt - hogyan

Hogyan kell a terhességi tesztet elvégezni?

Sokan kérdezik, (akik még nem voltak ilyen helyzetben), hogy hogyan kell elvégezni a terhességi tesztet?

Nos, mindegyik teszt különböző, érthetően leírják, gyakran képekkel is illusztrálják a terhességi teszt végzésének lépéseit. (Erről találtam nektek egy képet ->).

A leggyakrabban azonban egy vékony kis lapocskára, vagy egy műanyag teszteren (kis műanyag rúd) egy kis nyílásba vizeletet kell juttatni, mely aztán kimutatja az eredményt.
Azt kérdezitek, hogy hogyan lehet oda juttatni? Nekem legegyszerűbbnek az tűnik, hogy egy kis gyűjtőedénybe összegyűjtöd a vizeletet, és belemártod, vagy egy pár cseppet öntesz rá a wc kagyló felett.

Kapcsolódó cikkek: Terhesség és pajzsmirigy alulműköldés

9 megjegyzés:

  1. Valaki ha tudna segiteni ... Pont menstruacio alatt szeretkeztem a parommal... elelvezett,persze nem belem,aztan ra 3 percre belem bujt mondvan,hogy velem akarja leelni az eletet... ra 1 napra megjott a menstruaciom ... altalaban 7 napot tart a barna folyassal egyutt,most viszont 3 napot tartott es most mar 4 ik napon barna folyasom van ... letezik terhes vagyok?

    VálaszTörlés
  2. Kérdés!
    Másfél hét múlva kellene megjönnie, és 2 napja reggel picit vérzek, de utána semmi.Lehetek terhes?

    VálaszTörlés
  3. Kedves kérdező!

    A hát a közösülés után 10 nappal szokott beágyazódni a megtermékenyített petesejt, ami járhat pici vérzéssel... szóval lehetsz terhes is, de még számtalan más oka is lehet ennek... Szerintem fordulj nőgyógyászhoz!

    VálaszTörlés
  4. en most nem tudom el dönteni hogy terhes vagyok vagy nem mit tegyek hogyan tudatnám meg????????????????????????????
    miért is fáj a bal mméhem
    ??
    irjon visza minél hamarab aki lása mert fontis köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kérdező!

    Szerintem vegyél terhességi tesztet, és akkor meg tudod, hogy terhes vagy-e!

    VálaszTörlés
  6. 1 hónapot kihagyott a menstruáciom áprilisban nem jött meg március 10.-e körül utoljára 1-2 szer nem védekeztünk a barátommal mikor elment de akkor sem belém...1-2 hete émelygek fáj a fejem hányingerem van...és ma észre vettem h véres(pirosasbarnás) vmi jön ki...ezt betudhatom annak h meg fog jönni vagy esetleg terhes vagyok?

    VálaszTörlés
  7. sziasztok multonaba rendesen meg betegetem 11 dikén és most nem jön meg csináltunk egy 1-2 tesztet reggel és halvány volt a csik nos délután ujbol csináltunk mégegyet az egy fokal eröseb volt ,néha a hasam görcsöl olyan mintha menstruáciom akarna jöni de semi .várom a válaszokat köszike

    VálaszTörlés
  8. sziasztok multonaba rendesen meg betegetem 11 dikén és most nem jön meg csináltunk egy 1-2 tesztet reggel és halvány volt a csik nos délután ujbol csináltunk mégegyet az egy fokal eröseb volt ,néha a hasam görcsöl olyan mintha menstruáciom akarna jöni de semi . ujbol regel csináltam mégegy tesztet és az halványvolt ez mitl van

    VálaszTörlés
  9. szia!nekem már 10 napot késik a menstruációm,viszont vettem tesztet ami negativ lett!nagyon feszül és fájnak a melleim es nagyon sokat kell pisilnem is!ha tudsz erröl valamit kérlek ird meg!!köszönöm!Évi!

    VálaszTörlés

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van