2010. január 25.

Baba-kismama bulvár

Szétnéztem egy kicsit a nagyvilágban, hogy kik azok a hírességek (bocsánat! ilyet ma már nem mondunk, csak azt, hogy celebek), akik kismamák lettek, vagy babájuk született. Hát nem túl nagy a felhozatal, de azért megosztom veletek:

Az utóbbi időben nagy port kavart, hogy Katy Perry és párja Russell bejelentették eljegyzésüket, és mivel a twitteren napok óta kétértelmű megjegyzéseket tesznek, és látták őket egy bababoltba menni, ezért arra engednek következtetni, hogy azért a nagy sietség az eljegyzéssel, mert jön a baba. A hírt azonban még nem erősítették meg.

Viszont valós, és igaz, hogy babát vár:

  • A magyar pókerkirálynő Szilasi Viki is kismama, már a negyedik hónapban van! A nagy hírt azonban csak januárban jelentette be, amikor is a Bécsi Everestpoker bajnokságon győztesként távozott. 
  • Oszter Alexandra is kismama, bár azt nem árulta el, hányadik hónapban jár, azt igen, hogy a születendő baba kisfiú lesz.
 
És mi hír a külföldi fronton babaügyben?

  • Claudia Shiffer 3. babáját várja, aki májusban fog megszületni
  • Szintén kismama a 38 éves ausztrál énekesnő is Dannii Minugue. Az örömhírt internetes blogján jelentette be rajongóinak. A hírnek nővére Kylie Minugue is borzasztóan örvend.
  • Jennifer Hudson az Oscar díjas énekesnő első babája ősszel született, december 10-én pedig megtudták, hogy a következő gyermekáldás is úton van. (Bár a hírt még nem erősítették meg)
  • a 45 éves olasz színésznő Monica Bellucci is babát vár, aki a harmadik hónapban van, így természetesen a nemét még nem tudják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van