2009. május 6.

Elsőterhes-kismamák, figyelem!

Sziasztok!

ELSŐ TERHESSÉG? Akkor ez Neked szól! Egy lap az első terhes-kismamáknak,a terhességről gyakorlatban. Terhességi tanácsok (amit nekem nem mondtak el előtte, pedig nagyon hasznos lett volna), de! "nem minden" a terhesséről, csak ami igazán fontos.
Segítek a vásárlásban, (hogyan, mit és ugyanazt olcsóbban), bababoltok kiválasztása: babakocsi, kiságy, gyerekülés, babakelengye, és egyéb kiegészítők.

Röviden és tömören erről fog szólni a lap. Időközben persze igényeiteknek megfelelően bővíthetjük a témát, ez csakis rajtatok múlik majd.


[Egyébként az ELSŐ TERHESSÉG-et azért írtam csupa nagybetűvel, mert az első terhesség az én életemben csupa-csupa nagybetűs, és nagyon boldog esemény volt! Remélem, ezzel Ti is mind így vagytok! Biztosan mindenki nagyon örül a családban, (ha trendi kifejezéssel szeretnél élni: mindenki tök happy), de ezt a csupa nagybetűs érzést csak mi érthetjük igazán, ugye?

(Az ElsőTerhesség.hu címen még nem vagyunk elérhetőek, ugyanis az oldal most készül. Addig is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az olvasókkal itt, és tájékoztatunk mindenkit az weboldal állásáról, vagy ha nemakartok lemaradi, akkor íratkozzatok fel, és küldeni fogom az értesítő e-mail-t is.)


Először is szeretném majd megosztani veletek, miért is indítottam el a terheslap.hu blogját, az első (0-dik utáni) bejegyzés erről fog szólni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van