2009. július 3.

Fürdőruhát a terhességhez...

Terhesség - fürdőruha

Ebben a bejegyzésben, mint az alcím is elárulja, a kismamáknak ajánlott fürdőruhákról olvashattok.

FÜRDŐRUHA:
Vannak kismamák, akik azért nem szeretnek strandra menni, mert zavarja őket a nagy pocijuk. Hát, ki hogy érzi. Én láttam már 8-9 hónapos hassal is kismamákat bikiniben. Én úgy gondolom, ez már tényleg nem így illő. Egész nyugodtan menjünk csak strandra, de valamiféle módon azért próbáljuk meg eltakarni azt a nagy "dinnyét". Jobb, ha nem látják, ha épp kifordult a köldökünk, vagy feszül és berepedezett a bőrünk. Valljuk be, elég sokan megbámulnak minket ruhában is (bár ez saját vélemény).

Szóval szerintem ne menjetek csak simán egy szál bikinibe a fürdőbe. Legalább egy törölközőt tekerj magadra. De hát ugye a vízbe azt nem viheted. Vagy szintén jónak tartom, ha a bikinihez veszel egy strand kendőt, és eltakarod vele a hasad. Csak hát megint a vízbe ki-be, és a vízben..... ez mégsem az igazi jó megoldás.

Szintén egy másik ötlet, ha egyrészes rucit választasz, de még jobb, ha annak a hasa részénél van egy kis fodor varrva. Az kimondottan kismamáknak készült fürdőruha. Tulajdonképpen én is ilyet kerestem, mikor ráakadtam az igazi megoldásra.....

Ugyanis én nagyon szeretek strandra járni, s pont nyár végén szültem, ezért nem akartam lemaradni semmi nyári pancsiról, de szerencsére rátaláltam az én fürdőruhámra!!! Vettem egy tankinit. Tudjátok, az az, amikor van egy külön bugyi, és hozzá egy tophoz hasonlító felső. (ezeket láthatjátok a képeken). Ugyanis az egyrészes fürdőruhából is nagyon kidülled a kismama hasa, pláne ha már a 7-9 hónapban jár. Viszont a tankini felső része jó bő, és csak rálóg a hasadra, s eltakar mindent. Vannak szűkebb, és bővebb fazonok is, ha a szűkebb tetszik, vegyél belőle nagyobb méretűt, bár akkora bugyija kicsit nagy lesz. Strand kendőt ehhez is vehetsz, ha jobban érzed úgy magad, de meg fogod látni, hogy az már fölösleges.

És ráadásul még azt is elmondhatod, hogy a legújabb trend szerinti fürdőruhában lejtesz a strandon. :-)))

Kapcsolódó cikkek: Társam a vásárlásban

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nem értek Veled egyet abban, hogy el kéne takarni a hasam, csak azért, mert van benne egy baba.
    Úgy gondolod, hogy szégyellni kellene azt, hogy gyermeket várok?
    Még nem tartok a 8-9. hónapban, de pont nyáron ott fogok, és nem hiszem, hogy takargatni kellene a hasam. Büszke vagyok arra, hogy gyermekem lesz, és ha valakit zavar, hogy "dinnye" van a hasam helyén, fordítsa el a szemét rólam. Világ életemben mosolyt csalt az arcomra a terhes nők pocakja, és most is azt csal a saját pocakom látványa.
    Igaz én is próbálok már jó ideje terhes fürdőruhát találni, de a mellbőségem (ami lássuk be kicsit fura) nem teszi lehetővé, hogy találjak is (ti. túl nagy... és nem feküdnék kés alá emiatt, pláne most nem...). Marad a régi jól bevált "piacos" bikini, és nem fogom strandkendővel takargatni azt, amire büszke vagyok.
    Remélem nem bánt a véleményem a "dinnyéről".

    VálaszTörlés
  2. Szia !

    Persze, hogy nem zavar, ha másoknak más a véleménye, hiszen emberek vagyunk, még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Én csak a magam véleményét írom itt le a kismama hasról a strandon, (bár az az igazság, hogy ebben a témában szerintem ez a többségnek is a véleménye).

    Nyilvánvaló, hogy nem vagy egyedül a Te véleményeddel, hiszen más kismamákat is látok nagy pocakkal egy szál bikiniben a fürdőben. Lehet, hogy téged nem zavar, ha bámulnak a pocakod miatt. Engem zavart egy kicsit, ezért találtam ki magamnak ezt a megoldást a terhesség alatt viselhető fürdőruhára, és szerettem volna megosztani azokkal a kismamákkal, akik úgy gondolják, hogy jó volna strandra menni úgy, hogy ne csupasz pocakkal kelljen fürödniük.

    Attól függetlenül szerintem más is lehet büszke a pocakjára, csak mutogatás nélkül. Én is az voltam - de otthon, magamnak.

    VálaszTörlés

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van