2009. december 17.

Szülés videó 3D-ben

Sok kismama érdeklődik a 3 trimeszterben a szülés után, szeretnének szüléses videókat látni, hogy milyen egy szülés élesben.
Nos nekem az a véleményem, hogy a szülésnek azon része, ami azt mutatja (élőben), hogy a kismamák hogyan szenednek, vajúdnak, teljesen fölösleges megnézni. Ugyanis megmarad benned, ahogyan látod vajúdni a kismamát, szenvedésként raktározódik el az agyadban, és Neked már esélyed sincs máshogyan megközelíteni a szülés folyamatát. Erről írok később egy bejegyzést, hogy hogyan állj hozzá, miként fogd föl..., ugyanis szakadéknyi különbségek lehetnek szülés és szülés között, és csak hozzáállás kérdése a egész.

Most azonban egy olyan szülés videót akarok nektek megmutatni, amit nemrég találtam. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan helyezkedik el a baba a méhedben, milyen utat tesz meg szülés közben, minek kell megtörténnie (tágulás, stb) ahhoz, hogy a baba megszülessen, akkor ez a 3D-s videó nagyon hasznos lesz számodra. Mind a természetes, mind a császáros szülést bemutatja 3D-s (animációs) videóban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van