2009. október 5.

Új hírek a kismamák H1N1 oltásáról!

Újabb ellentétes vélemények a terhesek H1N1 elleni oltásával kapcsolatban


Úgy látszik, minden szakértő és sok televíziós csatorna foglalkozik a terhes nők H1N1 oltásával. Ma este a Hír Tv-ben ismertették az alábbiakat:
Az egészségügyi miniszter elmondta, hogy az Amerikai Járványügyi Központ szerint a várandós kismamák is megkaphatják az új influenza elleni vakcinát. Azt is elismerte Székely Tamás, hogy Magyarországon nem volt idő a H1N1-vakcina terhes nőkön történő tesztelésére.

A Kossuth rádió forrása szerint azonban a Járványügyi Központ Főorvosa szerint a magyar oltóanyagot nem javasolja a terheseknek. Az Országos Tiszti Főorvos azonban javasolja a kismamák H1N1 oltását.

???????? És akkor most mi van??????????


Ha még több Tv csatornát, rádiót, és újságot hallgatnék és olvasnék, bizonyára újabb egymásnak ellentmondó véleményeket hallanánk. De hát akkor mit tehet a kismama? Valószínűleg elmegy a nőgyógyászához, vagy háziorvosához, és meghallgatja az ő véleményét is. És utána?

Egy "kicsit" azért bosszant ez a dolog! Ki fogja megmondani, hogy mit tegyünk? Mi a helyes? Mert hát ha tényleg felüti fejét a járvány, hogyan védjük meg a saját és kisbabánk életét?

Ti mit fogtok tenni? Komolyan érdekelne a véleményetek! Tegyétek meg, hogy írtok egy pár sort!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásokat itt tehettek: Írd meg, ha tetszett, vagy ha nem, esetleg kérdésed van